Home / archiefcentraal / poll de aanpak van de n340 n377 mag een hoop geld kosten

poll de aanpak van de n340 n377 mag een hoop geld kosten

De poll van deze week handelt over een algeheel rookverbod. Ondanks de vele waarschuwingen en de prijsverhoging van accijnzen, rookt nog steeds 25 procent van de Nederlandse bevolking. Teveel vindt de stichting Eindspel Tabak en dus pleit bestuurslid Rien Meijerink voor een rookverbod die al ingaat voor kinderen die nog geboren moeten worden.

Meijerink laat in het Algemeen Dagblad weten dat hij een wet wil zodat kinderen die na 1 januari 2017 worden geboren, nooit een sigaret in handen krijgen. Wij zijn heel benieuwd wat jij hier van vindt. Onze stelling luidt dan ook: ‘Een algeheel rookverbod voor de generatie van de toekomst, goed idee!’.

[poll id=84]

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.