Home / archiefcentraal / pcob ommen geeft antwoorden op zorgvragen

pcob ommen geeft antwoorden op zorgvragen

Dit zijn vragen waar we allemaal hetzij zelf of in de familiekring mee te maken kunnen krijgen. Daarom wordt er op de ledenmiddag aan de slag met het PCOB-project Mij & Zorg. Het bestuur nodigt je hartelijk uit voor de bijeenkomst op dinsdag 16 februari om 14.00 uur in het Hervormd Centrum.

Henk Knijp, die door de ouderenbonden is opgeleid voor dit project, zal begeleiden. Ook zal Frans Bouwers, bestuurslid van de PCOB Ommen, iets vertellen over de belangenbehartiging. Gasten en belangstellenden zijn van harte welkom.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.