pannenkoeken bakken en klussen voor stichting pan de vida

Stichting Pan de Vida geeft jonge weeskinderen in Peru een kans. Dat doet deze christelijke organisatie onder andere het aanbieden van onderdak en door maaltijden te geven aan de kinderen.

De pannenkoek- en klusjesdag wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 27 februari. Deze dag zullen er diverse vrijwilligers in de weer zijn om pannenkoeken te bakken en te bezorgen. Daarnaast zullen er ook vrijwilligers druk bezig zijn met tuinklussen en auto/fiets wassen.

De volgende pannenkoeken worden gebakken: Naturel; Spek; Kaas en Kubus (speciale pannenkoek met appel en rozijnen). Bestellen van de pannenkoeken en klussen kan via: kubusactie@gmail.com of via de Facebookpagina (Vrijwilligersorganisatie De Kubus). Vermeld hierbij jouw naam, adres, telefoonnummer en uw bestelling/klus. Dan komen ze de pannenkoeken bij jou bezorgen of in geval van een klus, nemen ze contact met je op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.