Open dag bij Kinderopvang Oudleusen tijdens Proef Dalfsen

OUDLEUSEN – Op 14 september houdt kindercentrum Oudleusen tijdens Proef Dalfsen, een open dag. Het kinderdagverblijf biedt zowel vaste als flexibele opvang van 6.30 uur tot 19.00 uur. Bovendien is er iedere schooldag buitenschoolse opvang én er is peuteropvang op de maandag, woensdag en vrijdagochtend. Er zijn op dit moment bij het kinderdagverblijf en peuteropvang geen wachtlijsten. De opvang ligt ideaal aan de doorgaande weg (N340) tussen Ommen en Zwolle.
Op de open dag zaterdag 14 september is iedereen welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Er zijn tal van activiteiten waaronder een ballonnenclown, schminken en een kleurwedstrijd. Het kinderdagverblijf is te vinden aan de Schepersstraat 4 en de peuteropvang en BSO zijn gelegen aan de Spiegelstraat 6 te Oudleusen. Voor meer informatie of aanmelding: www.schanebroekkie.nl – 0529-471115 of kdvoudleusen@schanebroekkie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.