ommenaar roel gaasbeek wint nk indoor masters 1500 meter

Ook bij het kogelstoten viel hij in de prijzen. Hij wist een tweede plaats te behalen met een worp van maar liefst 9,24 meter. De Nederlandse Kampioenschappen Indooratletiek Masters werden georganiseerd door de Atletiek Unie in combinatie met het Nederlands Kampioenschap Meerkamp voor senioren en junioren A/B.

De officiële certificaten die laten zien dat Roel Gaasbeek kampioen op de 1500 meter is geworden en tweede bij het kogelstoten hangen in de sportschool Sportrijk fit & gezond. De certificaten bewijzen, dat je tot ver boven de zestig jaar uitstekende sportieve prestaties kunt blijven leveren. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.