ommen doet mee aan nl doet

Ook in en rond Ommen is weer van alles te doen op die beide dagen. Verschillende verenigingen en organisaties plaatsten samen maar liefst 32 klussen op de NL DOET website. Allemaal klussen bij zorgcentra, wijksteunpunten, woonvormen, peuterspeelzalen, speelotheken, speeltuinverenigingen, buurtverenigingen, scholen, kerken, sportverenigingen, kinderboerderijen, musea, enz. Het gaat om klussen die blijven liggen, waar de organisatie normaal niet aan toe komt of die niet alleen door eigen vrijwilligers gedaan kunnen worden, zoals verven, peuterplein oppijpen, tuin opknappen, moestuin aanleggen, voliere maken, koffie en thee serveren, zandbakken verversen, schoolpleinen opknappen, balkon schoonmaken, bloembakken plaatsen, wandelen met bewoners, muziek maken, paarden verwennen, bar opknappen, speeltoestellen plaatsen, buitenrennen maken, enz.

Iedereen die in actie wil komen, kan zich aanmelden op www.nldoet.nl/ommen of rechtstreeks bij de organisatie. Tot nu toe zijn er al 182 aanmeldingen binnen, maar er worden nog 191 vrijwilligers gevraagd.

Ga ook lekker aan de slag, individueel, met een vriendengroep, met collega’s of met uw sportteam. Zoek een passende klus op de website van NL DOET en meld je aan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.