Home / archiefcentraal / obs nieuwebrug blijft open

obs nieuwebrug blijft open

Obs Nieuwebrug heeft als kleine school veel voordelen. Er is extra aandacht voor elk individueel kind, onder andere door gebruik te maken van innovatieve lesmethoden. Dat dit leidt tot kwalitatief goed onderwijs, blijkt ook uit de rapportages van de Onderwijsinspectie.

Binnen de school staat de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel, onder andere via natuuronderwijs, Engels vanaf groep 1, uitdagende crea-middagen en veel aandacht voor begeleid zelfstandig werken. Obs Nieuwebrug is een gecertificeerde kanjerschool en ligt op een unieke bosrijke locatie waar kinderen zich kunnen uitleven in de natuur en tegelijkertijd tot rust komen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.