Home / archiefcentraal / nominaties meest verbindende ondernemer gemeente dalfsen

nominaties meest verbindende ondernemer gemeente dalfsen

Bekendmaking tijdens Damito consumentenbeurs 2016
Op vrijdag 11 maart, tijdens de tweede dag van de Damito consumentenbeurs 2016, wordt de ‘Meest verbindende ondernemer’ uit de gemeente Dalfsen verkozen. Om 22.30 uur wordt de bijbehorende prijs uitgereikt uit handen van wethouder Klaas Agricola, portefeuillehouder Economie. De Damito consumentenbeurs 2016 vindt van 10 tot en met 12 maart plaats in de Trefkoele+ in Dalfsen.

Ondernemers dragen elkaar voor
In samenwerking met het bestuur van de stichting Damito heeft het gemeentebestuur ondernemers opgeroepen om collega ondernemers binnen de hele gemeente Dalfsen voor te dragen als ‘de meest verbindende ondernemer’ van de Gemeente Dalfsen. Ondernemers konden op deze manier onderling elkaars waardering uitspreken.

Lees ook

Politiek Verwoord: D66

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.