Home / archiefcentraal / noggusandnoggus dalfsen en wecycle in de bres voor het goede doel

noggusandnoggus dalfsen en wecycle in de bres voor het goede doel

Als je een elektrisch apparaat inlevert bij Noggus&Noggus draag je niet alleen bij aan een schoner milieu, maar steun je tegelijkertijd ook een goed doel. In Dalfsen ondersteunt Noggus&Noggus de stichting Dalfsen helpt Oost-Europa, die al jaren kleding en hulpgoederen levert aan projecten in Roemenië. De stichting rijdt twee keer per jaar met een vrachtwagen vol goederen naar Roemenië en heeft uiteraard geld nodig voor de transportkosten.

Meedoen aan de recycle actie is simpel. Je levert een apparaat in bij Noggus&Noggus en gaat ter plekke met je smartphone naar www.wecycle.nl/inleveren. Vervolgens klik je op ‘Check in’, waarna je het goede doel dat jij wilt steunen aan kunt klikken. De goede doelen met de meeste stemmen krijgen een cheque ter waarde van 1000 euro. Daarnaast maak je zelf ook kans op mooie prijzen, zoals keukenmachines en gereedschappen.

Noggus&Noggus werkt al jaren samen met Wecycle. Alle oude en niet meer werkende elektrische apparaten die bij Noggus&Noggus worden ingeleverd, en die niet meer te repareren zijn, komen terecht bij Wecycle. De apparaten worden dan veilig en goed gerecycled, en voor 90% hergebruikt.

Wecycle is een non-profitorganisatie, die de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting in Nederland organiseert. De organisatie is opgericht door producten en importeurs van elektrische apparaten, die hiermee voldoen aan Europese wetgeving om zo duurzaam mogelijk te recyclen.

De actie loopt tot 30 april 2016. Je vindt Noggus &Noggus Dalfsen aan de Singel 19.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.