nl doet ommen doet mee

Dit jaarlijkse evenement wordt ondersteund door Vrijwilligerssteunpunt Ommen. Een klus in de spotlights zetten of je als vrijwilliger(s) aanmelden om een klus te doen kan via www.nldoet.nl/ommen. Voor NL DOET, het landelijke initiatief van het Oranjefonds, is het Vrijwilligerssteunpunt Ommen intermediair.

Vrijwilligerssteunpunt Ommen besteedt in de aanloop naar 11 en 12 maart extra aandacht aan de vrijwillige inzet in Ommen. Hier kan men terecht voor hulp bij het formuleren van klussen, informatie over vrijwilligersverzekeringen, de organisatie van een NL DOET dag, ondersteuning bij de keuze van een vrijwilligersklus en meer.

Meedoen met NL DOET is simpel. Nodig vrienden, buren, collega’s, zakenrelaties of familieleden uit voor een gezellige dag waarin de omgeving vooruit wordt geholpen. Verf muren, leg een moestuin aan, knap de kantine op en wandel met ouderen. Er zijn 32 klussen aangemeld in de gemeente Ommen. Zoek een passende klus op de website van NL DOET en meld je aan! Tot nu toe zijn er al 201 aanmeldingen binnen, maar er worden nog 154 vrijwilligers gevraagd.

Voor meer informatie over NL DOET Ommen: www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.