nipt verlies voor korfballers tsa

In de eerste set was het tot 10–10 een gelijk opgaande strijd. Vanaf dat moment sloop er onnauwkeurigheid in het spel van TSA. De passes kwamen niet goed aan bij de spelverdeelsters en het blok stond niet goed. Hierdoor kon Tunas de set vrij gemakkelijk met 18–25 naar zich toe halen.

De tweede set gaf een heel ander beeld te zien. TSA was de gehele set de bovenliggende partij. De passes kwamen nu wel goed aan bij de spelverdeelsters Danielle Hahn en Jenny Gerrits. De set leek vrij eenvoudig gewonnen te worden. In het zicht van de haven, bij een stand van 24–18, lukte het TSA niet om het winnende punt te maken. Ook een door Menno Menzo aangevraagde time out kon TSA niet weer op het spoor zetten. De set ging uiteindelijk dan ook in een enerverend slot met 26–28 verloren.

De derde set was een kopie van de tweede waarin TSA weer de betere partij was. Gelukkig kon TSA dit tot het eind van de set vasthouden en werd de set vrij eenvoudig met 25–18 gewonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.