multimate sukerbiet trailrun 2016 dit jaar 11 en 25 km

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2016 komt ten goede aan het Ronald Mc Donald Kinderfonds en KWF Kankerbestrijding. “Als Team Sukerbiet zijn we blij dat we Multimate Lemelerveld als sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken. Als tegenprestatie voor het gebruik mogen maken van het natuurgebied adopteert Team Sukerbiet enkele schapen van Landschap Overijssel en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde.”

Om het aantal kilometers over verharde wegen zoveel mogelijk te beperken is gekozen om voor de editie van 2016 wederom gekozen voor de startlocatie bij Streekrestaurant De Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, Dalmsholte. Starttijd: 12.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50. Voorinschrijven kan tot 20 februari 2016 (22:00u), of totdat het maximale aantal deelnemers van 350 is bereikt. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.teamsukerbiet.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.