machinist overleden bij treinongeval

Op het moment van de botsing was het relatief rustig in de trein. Ambulances, politiehelikopter en de traumahelikopter zijn na ongeveer een uur weer vertrokken. Alle treinpassagiers zijn met bussen vertrokken uit het rampgebied.

Toen een hoogwerker op rupsbanden overstak is de trein er vol op geknald. De hoogwerker ligt in vele stukken verspreid en de voorkant van de trein is volledig kapot. Het gaat om een trein van vervoersbedrijf Arriva.

De trein kwam vanuit Ommen richting Dalfsen. Het gaat om een stoptrein van de zogenaamde Vechtdallijn tussen Zwolle en Emmen.

Eerste vier foto’s: Hans de Graaf

Foto’s 5 t/m 8: Pascal Pellikaan

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.