korfballers dommerdieck verliezen van nql

Om 21.00 uur werd na een lange rit richting het verre Damwâld gefloten voor aanvang van de wedstrijd NQL 1 – d’Ommerdieck 1. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen leverde een ruime overwinning op voor NQL in een doelpuntrijke wedstrijd. De eerste helft leverde wederom een acceptabel aantal doelpunten op met dit verschil dat ze behoorlijk netjes verdeeld werden over beide ploegen. Dit zorgde er dan ook voor dat er met rust een 8-7 stand op het scorebord stond in het voordeel van de thuisploeg.

Na rust wist Robert Batterink direct de gelijkmaker te maken en ook Stefan van Veldhuizen wist de korf te vinden door middel van een doorloopbal, die op schitterende manier werd afgerond. Helaas lukte het tweede aanvalsvak bij de stand 9-9 niet om de voorsprong te pakken. De bal werd snel rondgespeeld en mooie kansen werden gecreëerd, alleen bleef de afronding achterwege. Ook NQL had het vizier niet op scherp staan, maar wist toch de voorsprong te pakken en te behouden. Bij een 10-13 stand floot de scheidsrechter voor het eindsignaal en moest de rit richting Nieuwleusen aangevangen worden zonder punten op zak.

Doelpuntenmakers: Miranda Huzen 3x, Stefan van Veldhuizen 3x, Jasper Batterink 1x, Gerja Eijkenaar 1x, Martin Alteveer 1x, Robert Batterink 1x,
Zaterdag 20 februari speelt d´Ommerdieck de latste zaalwedstrijd in sporthal de Schakel tegen TFS uit Drachtster Compagnie om 16.45 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.