Home / archiefcentraal / kom samen op de woonboulevard van nieuwleusen

kom samen op de woonboulevard van nieuwleusen

Samen+ woonboulevard Nieuwleusen

Bos Bedden Droom Bedden, Gebroeders Seinen Meubelen en Tibben vloeren gordijnen en zonwering laten samen in één stand zien wat Nieuwleusen allemaal te bieden heeft op het gebied van wonen, slapen en inrichting. Deze samenwerking is jaren geleden begonnen tijdens de Oranjefeesten in Nieuwleusen waar de bedrijven zich samen presenteerden op de lokale ondernemersbeurs. De reacties van de bezoekers waren enthousiast, want zo werd in één klap duidelijk dat Nieuwleusen eigenlijk een hele eigen ‘woonboulevard’ heeft. De samenwerking onderling beviel ook prima, dus een goede reden om op de Damitobeurs weer een gezamenlijke stand te bouwen. Drie ondernemers, allemaal met een eigen gezicht, maar allemaal vakmensen met passie voor hun bedrijf en de wens van de klant vooropstellend.

Dat de samenwerking al jaren onder de oppervlakte speelt is bekend, de ondernemers wijzen klanten regelmatig op elkaars bedrijf. Tijdens de Damitobeurs zijn er leuke acties in de stand, ook te vinden op Facebook en Twitter. In de stand geeft Tibben uitleg over de nieuwste vloeren en raamdecoratie, presenteert Gebroeders Seinen Meubelen klassiek zitcomfort maar ook jonge en strakke zitmeubelen. En Bos Bedden belooft heerlijk slaapcomfort en sfeer en geeft een totaalplaatje van zalig wegdromen in je eigen slaapkamer. Het bed nodigt uit om uitgeprobeerd te worden, dus wees welkom!

Samen met andere ondernemers uit Nieuwleusen komt er opnieuw een Nieuwleusener Beursplein. Duidelijk herkenbaar, gezellig en informatief. Want waarom helemaal naar de stad rijden als je in de eigen gemeente alles kunt vinden? Je wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen en een praatje te maken op de gezelligste woonboulevard van de regio!

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.