Home / archiefcentraal / jeugd schaaktoernooi in het zwarte paard ommen

Op zaterdagmiddag 13 februari is er weer het traditionele jeugdschaaktoernooi in het Hervormd Centrum te Ommen. Alle jeugd-, school- en thuisschakers onder de achttien jaar zijn van harte welkom. Dit schaaktornooi wordt georganiseerd door schaakvereniging het Zwarte Paard uit Ommen en telt mee in de Grand prix Serie van de Schaakbond Overijssel. Het toernooi is mogelijk gemaakt door De OCB, Intertoys Ommen, Mohocar , de Brugvastgoed en Alfa Accountants die als vaste sponsoren weer van harte meewerkten. De opening van dit toernooi wordt verricht door wethouder Ko Scheel om ongeveer 13:00 uur. Er wordt gespeeld in een enkelvoudige competitie in groepen van acht spelers ingedeeld op jeugdrating (indien niet bekend in overleg met de toernooileiding). Bedenktijd is vijftien minuten per persoon per partij. Voor de drie eerste plaatsen in elke groep is er een prijs beschikbaar.

jeugd schaaktoernooi in het zwarte paard ommen

Deelnemers kunnen zich inschrijven bij tot 11 februari bij info@henkgaasbeekfotografie.nl, 0529-454232 of Michelpunter13@yahoo.com, 0529-450071. Hierbij graag je naam, geboortedatum, woonplaats, eventueel lid van welke vereniging en bondsnummer vermelden.

Inschrijven en betaling inschrijfgeld is €5 aan de zaal vanaf 11.45 tot 12.30 uur in het Hervormd Centrum Julianastraat 8 in ommen. De prijsuitreiking is rond 17.oo uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.