Home / archiefcentraal / jan spijkers 40 jaar in dienst bij vechtdal college

jan spijkers 40 jaar in dienst bij vechtdal college

“Op de administratie zat Jan Spijkers in het hart van de school. Hoorde veel, wist alles en zei er af en toe wat van”, aldus Van ’t Veld richting Spijkers. De schooldirecteur blikte terug op de periode dat hij Spijkers op school had meegemaakt. Eerder dit jaar zag de jubilerende schooladministrateur dat het plein op het dakterras van de personeelsruimte van de school naar hem werd genoemd: “Jan Spijkersplein. Minister van Financiën vanaf 1976”, dit als onderstreping voor zijn samenwerking bij de nieuwbouw. “Bij de bouw was je ook weer de stabiele kracht. Altijd aanwezig. Bij de grote beslissingen, maar ook met het oog voor de details”, aldus Van ’t Veld. Voor de jubilaris waren er cadeaus.

Jubilaris Spijkers zei ingenomen te zijn met de waarderende woorden. Ook gaf Spijkers in vogelvlucht een overzicht van de afgelopen veertig jaar, waar hem vooral de verschillende verbouwingen opvielen, die uiteindelijk resulteerden in een geheel vernieuwd schoolgebouw.

Foto: De jubilerende Jan Spijkers (links) neemt een cadeaubon in ontvangst van Vechtdal College-directeur Aart van ’t Veld (rechts)

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.