inloopmiddag appartementen vechtkade ommen goed bezocht

Om mensen de plannen alvast te laten bekijken, werd er afgelopen zaterdag een eerste inloopmiddag georganiseerd. Er kwamen zo’n 200 mensen op af. Evert Slooten van Artica, de ontwikkelaar; “Het was gezellig druk en we hebben met de mensen van Sallands Goed iedereen goed te woord kunnen staan denk ik. De reacties waren vooral positief en dat is natuurlijk leuk wanneer je voor het eerst met het ontwerp naar buiten komt”.

De verkoop van de appartementen start formeel pas over een paar weken. De afgelopen tijd heeft Artica al wel gesprekken gevoerd met mensen die zich hadden aangemeld via de site van Hanzestad Ommen. Slooten; “In besloten bijeenkomsten hebben we de afgelopen week voor zo’n 50 mensen een uitgebreide toelichting gegeven op de plannen en de eerste brochures uitgedeeld. Geinteresseerden kwamen uit Ommen, maar ook van ver daar buiten. Deze mensen stonden al langere tijd ingeschreven en we vonden het wel zo netjes hen een soort voorsprong te geven. Waarschijnlijk houden we de komende weken nog 1 of 2 van deze bijeenkomsten. Wie daarbij wil zijn, moet zich inschrijven via de site van Hanzestad Ommen of bellen met Sallands Goed. Direct daarna start de openbare verkoop met een inloopdag in Hotel de Zon en een presentatie op Funda”.

Ook Albrecht Dijkstra van Sallands Goed was tevreden. “De woningmarkt is bezig aan een stevig herstel. Dat merken we landelijk al geruime tijd, maar ik zie dat nu ook in Ommen gebeuren. Ik denk dat we voor de formele start verkoop al minstens 10 appartementen zullen hebben verkocht. Natuurlijk is de rente op dit moment erg laag, maar in dit geval spelen denk ik ook het product en de locatie een belangrijke rol. Het gaat om 25 luxe appartementen met erg grote terrassen, pal aan de Vecht en gericht op het zuiden. Er zijn 10 verschillende typen ontworpen variërend van zo’n 95 tot meer dan 200 vierkante meter woonoppervlak. Er is dus echt iets te kiezen. De appartementen hebben naast een ruime woonkamer tenminste 2 slaapkamers en een berging en extra brede parkeerplaats in de ondergrondse privé garage. Het gaat om luxe appartementen voorzien van alle gemakken met prijzen vanaf circa € 325.000,= vrij op naam. Alle woningen zijn bereikbaar met 3 liften en er is zelfs een aparte lift voor fietsen aangebracht. Elke woning krijgt 9 eigen zonnepanelen die buiten het zicht op het dak worden geplaatst. Dat is goed voor ons milieu, maar scheelt ook zo’n 60% op de jaarlijkse stroomrekening. Wat wil je nog meer?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.