inbrekers doen zich voor als brandweer

Drie hondsbrutale inbrekers hebben zich dinsdagavond in Ommen voorgedaan als brandweermannen. De vrouw overliep de personen in haar woning aan de Stationsweg. Bij het aanspreken gaven deze inbrekers aan dat ze van de brandweer waren. Ondertussen haalden ze diverse lades en kasten open. Nee, ze hoefde niet naar 112 te bellen, want dat was inmiddels al gedaan.

Op een gegeven verlieten de inbrekers deze woning. Het zou gaan om drie jonge mannen, in de leeftijd tussen de 20 en 30 jaar, allen donkere kleding, één persoon had een grijze (puntige) muts. Heb je meer informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.