Home / archiefcentraal / imminkhoeve en baalderborg groep tekenen samenwerkingsovereenkomst

imminkhoeve en baalderborg groep tekenen samenwerkingsovereenkomst

De twee organisaties bundelen hun expertise en middelen en realiseren hiermee een passende werkplek voor de cliënten van de Baalderborg Groep.

“We zijn verheugd de Baalderborg Groep als partner te mogen verwelkomen”, zegt Ron Koopmeiners. Onlangs is er een unieke ruimte in de ‘Oude Boerderij’ van Imminkhoeve geheel gerenoveerd. We hopen hiermee een veilige werkomgeving te creëren waar de cliënten van de Baalderborg Groep met ingang van 1 maart met veel plezier dagbestedingsactiviteiten zullen uitvoeren.”

Baalderborg Groep
De Baalderborg Groep biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en aan ouderen die hulp nodig hebben om hun eigen leven te kunnen leiden, midden in de samenleving.

Imminkhoeve
Imminkhoeve verzorgt aangepaste vakanties op maat in Ommen en Lemele, voor iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. Met zes groepsaccommodaties, een familiehuis en een volledig aangepast hotel is Imminkhoeve uitgegroeid tot een unieke vakantielocatie voor mensen met een beperking, een chronische ziekte of een hoge leeftijd.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.