Home / archiefcentraal / huiskamerconcert door floyd messina in kruidenhoeve

huiskamerconcert door floyd messina in kruidenhoeve

Floyd Messina is een veelzijdig gitarist en musicus. Hij is vooral bekend van zijn optredens met bands als Lazy Daisy, EPN-band en Jhonny and the Rockers. In deze bands speelt hij vooral Blues- en Rockmuziek. Dat Floyd ook een heel andere kant in zich heeft, zal hij bij De Kruidenhoeve laten zien en horen. Als gitarist/zanger verzorgt hij daar een huiskamerconcert en speelt hij Blues en Folk in combinatie met een tokkeltje Klassiek.

Vele jaren verzorgden pianist Luko Hans en fluitiste Eliene Schuinder zeer gewaardeerde zomeravond concerten bij De Kruidenhoeve. Dit jaar is gekozen voor 2 concerten van Floyd Messina, die in augustus ook het zomeravondconcert in de tuin zal verzorgen.

Het concert op zondagmiddag 6 maart 2016 is om 15.00 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 14.30 uur. Het adres is Den Oosterhuis in Balkbrug. Voor dit evenement is reserveren noodzakelijk; tel.: 0523-656049 of info@kruidenhoeve.nl.

De bijdrage is € 9 inclusief consumptie in de pauze en soep na afloop.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.