hoonhorst verslaat bornerbroek met duidelijke cijfers

Naast de 45 kilometer tussen beide dorpen is er ook een behoorlijke afstand op de ranglijst te zien. De ploeg van Bert Spies staat tweede en strijd mee om het kampioenschap in de Vijfde Klasse. Bij de mannen uit Bornerbroek is de situatie somberder. Zij staan met twaalf punten op een negende plaats en zijn enkele punten verwijderd van de gevarenzone.

Hoewel beide ploegen met een 1-1 ruststand de kleedkamers opzochten, was er na rust een duidelijker krachtverschil te zien. De bezoekers scoorden in de tweede helft drie keer en sleepte daarmee een comfortabele zege binnen.

Volgende week staat de kraker tegen koploper Ulu Spor op het programma. Bij winst zullen de mannen van Hoonhorst de koppositie veroveren. De wedstrijd tussen beide grootmachten in de Vijfde Klasse gaat op Sportpark De Potkamp om 14:00 van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.