Home / archiefcentraal / hhc bekert eenvoudig verder

hhc bekert eenvoudig verder

HHC Hardenberg werd bij de loting van de derde ronde in de districtsbeker gekoppeld aan Sparta Enschede, een ploeg uit de zaterdag 1e klasse D waarin het momenteel op de twaalfde plek staat. Topklasser HHC was het dus voorafgaand aan het duel aan zijn stand verplicht om door te bekeren, en de Hardenbergers kwamen ook niet in de problemen in Enschede. De oranjehemden kwamen al binnen de minuut op voorsprong.

Er waren welgeteld vijftien seconden verstreken toen HHC voor de eerste keer deze middag doel trof in de persoon van Gersom Klok: 0-1. Ondanks de vroege voorsprong gebeurde er verder weinig in de eerste helft. Echter sloeg HHC vlak voor rust nog voor een tweede keer toe toen Dennis Krohne in de 44e minuut de 0-2 binnen schoot. HHC ging dus door doelpunten aan het begin en einde van de eerste helft met een 0-2 voorsprong de rust in.

Tien minuten na de rust leek Sparta Enschede de spanning terug in de wedstrijd te brengen dankzij een doelpunt van Björn Bekkers. Vier minuten daarna werd de marge door HHC echter weer vergroot naar twee goals toen Gersom Klok een individuele actie bekroonde met zijn tweede goal van de middag: 1-3.

In de 69e minuut mocht vervolgens ook Dennis Krohne zijn tweede van de middag maken toen hij een voorzet van Klok strak binnen schoot. Een minuut voor tijd bekroonde Krohne vervolgens zijn goede wedstrijd met zijn derde van de middag en zorgde hiermee voor de 1-5 eindstand.

HHC is dus door naar de achtste finales van de districtsbeker. Daarin treft HHC hoofdklasser Excelsior ’31 uit Rijssen. Volgende week staat er echter eerst weer een competitieronde op het programma voor de ploeg uit Hardenberg. Daarin gaat het op bezoek bij hekkensluiter SteDoCo. Aanvang van het duel is 15:00u.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.