grote problemen in het ziekenhuisin het boskamp

De ziekenhuis dokter zou met pensioen gaan en moest eerst een nieuwe dokter inwerken. Maar tegelijkertijd was er ook een sollicitatie voor een schoonmaker gepland. Veel patiënten die in korte tijd moesten behandeld worden. Daarbij speelden zich prachtige onverwachte taferelen af. Ook de operatiekamer was niet zoals het behoort te zijn. De oude dokter die aan zijn pensioen toe was kon het niet helemaal meer behappen door zijn vergeetachtigheid. Gelukkig hebben alle patiënten het overleefd, alhoewel wel kantje boord. De inspectie was op werkbezoek en trof vreemde dingen aan. De operaties zijn……. Ach je moet het zelf gezien hebben.

Zaterdag is er nog een uitvoering om 20.00 uur. Bel even met Het Boskamp om te vragen of er nog kaartjes beschikbaar zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.