Home / archiefcentraal / grote diefstal maandagnacht aan

grote diefstal maandagnacht aan

De dader(s) hebben de gestolen goederen zo goed als zeker vanaf het erf via naastgelegen weilanden naar de weg gebracht. Gezien de hoeveelheid en de omvang van de gestolen goederen, hebben de dader(s) vermoedelijk gebruik gemaakt van een relatief groot voertuig en/of aanhanger om de goederen te kunnen vervoeren.

Sinds maandagmorgen is de politie een onderzoek gestart naar deze inbraken. Alle gedupeerden hebben aangifte gedaan. Heb je tussen of voor de genoemde tijdstippen iets gezien aan de Vlierhoekweg of omgeving, wat mogelijk met deze inbraken in verband kan staan? Bel dan met 0900-8844. Of vul een contactformulier in via www.politie.nl.

Overigens werden er in de nacht van 20 op 21 januari in dezelfde omgeving ook een aantal schuurinbraken gepleegd, waarbij eveneens meerdere fietsen en gereedschappen werden gestolen. Dit was in de omgeving Kortersweg/Vennenbergweg. Ook als je over deze inbraken nog informatie hebt, komt de politie graag met je in conctact.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.