Home / archiefcentraal / gratis workshop mindfulness in ommen

gratis workshop mindfulness in ommen

Mindfulness betekent aandacht-training. Het is een zeer effectieve methode om beter met pijn, stress en depressieve gevoelens om te gaan. Je leert om meer vanuit je hart en in het hier en nu te leven. Je wordt flexibeler en je krijgt meer zelfvertrouwen.

De workshop wordt gegeven in het gebouw van Pro Elan zaterdag 13 februari om 14 uur. Iedereen is welkom en je hoeft je niet van tevoren op te geven. Desgewenst geeft Sarah ook informatie over de cursus HSP en de meditatieve schildercursus. Voor meer info: sarah.elfenbein@ziggo.nl of www.innerlijkescholing.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.