Home / archiefcentraal / gratis workshop mindfulness in ommen

gratis workshop mindfulness in ommen

Mindfulness betekent aandacht-training. Het is een zeer effectieve methode om beter met pijn, stress en depressieve gevoelens om te gaan. Je leert om meer vanuit je hart en in het hier en nu te leven. Je wordt flexibeler en je krijgt meer zelfvertrouwen.

De workshop wordt gegeven in het gebouw van Pro Elan zaterdag 13 februari om 14 uur. Iedereen is welkom en je hoeft je niet van tevoren op te geven. Desgewenst geeft Sarah ook informatie over de cursus HSP en de meditatieve schildercursus. Voor meer info: sarah.elfenbein@ziggo.nl of www.innerlijkescholing.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.