gezellige avond bewoners junne en stegeren door hko

Een aantal boerderijen uit de buurtschappen worden uitgelicht. De bewoners bleken nog allerlei mooie oude spullen te hebben, die ze voor deze avond te leen geven.

De avond is bedoeld voor alle inwoners en vroegere inwoners van de buurtschappen Junne en Stegeren. Na een kop koffie of thee laten ze eerst oude foto’s zien uit de buurtschappen, gevolgd door een presentatie over Calsum in Stegeren. Daarna kun je de tentoonstelling bekijken over de historie van Junne en Stegeren met interessante informatie en oude beelden van vroeger.

De avond is op Woensdag 30 maart in het Streekmuseum, Den Oordt 7 om 20:00 uur. Inloop en een kop koffie/thee vanaf 19:30 uur. In geval van grote opkomst, wordt er een tweede avond op donderdag 31 maart gehouden.

Opgave uiterlijk dinsdag 15 maart 2016 bij Aldien Pasman via telefoon 0529 – 45 34 46 of e-mail egbert.pasman@hetnet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.