geslaagde uitvoeringen van de kleine kunst

Het blijspel dat gespeeld werd ging over de familie Hofman, die na aandringen van ma Hofman, net verhuisd zijn naar de Kerkestraat, een keurige straat. Maar als ma ook nog een auto wil hebben omdat iedereen in die keurige straat een auto heeft, gaat het pa, toch wat te ver. als Pa Hofman een paar joviale vismaten inschakelt om hem te helpen ontstaan er enkele doldwaze taferelen. Het publiek liet zich kostelijk vermaken door het goede spel van de spelers en met het oog voor de detail geregisseerde toneelstuk (regie Belie Morrenhof).

Tijdens deze laatste avond werd ook onder luid applaus afscheid genomen van Erik Lindeboom, die tijdens deze avond een schitterende dubbelrol neerzette en na 20 jaar toneelspelen eens tijd voor andere dingen vrij wil maken .

De vrijwilligers van de Hospice Dalfsen werden aan het eind nog verrast door de toneelgroep met een gift van € 750.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.