Home / archiefcentraal / gemeente dalfsen wil jouw mening over verlichting weten

gemeente dalfsen wil jouw mening over verlichting weten

De gemeente is onder andere erg nieuwsgierig naar de mening over de verlichting in de eigen straat en de buurt. Maar ze krijgt ook graag te horen wat men vindt over de verlichting van anderen, zoals bedrijven, reclames, sportvelden en agrarische verlichting. De enquête kan anoniem ingevuld worden, maar er kan ook gekozen worden om de naam en het (email)adres achter te laten. In dat laatste geval is het mogelijk dat de gemeente naar aanleiding van de ingevulde enquête contact opneemt.

Nieuw beleidsplan
De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van openbare verlichting. Zo is bijvoorbeeld de duurzaamheid en kwaliteit van verlichting sterk verbeterd. Voldoende reden voor de gemeente om, voor de komende jaren, een nieuw beleidsplan te ontwikkelen. De keuzes die de gemeente heeft gemaakt, worden beschreven in een concept beleidsplan. Deze is in te zien op www.dalfsen.verlichtinginbeeld.nl. Er is gekozen voor een plan met een vormgeving waarin veel beeldmateriaal wordt gebruikt. Het beeldmateriaal toont onder andere de rol van licht in de avond en in de nacht. Daardoor is het plan toegankelijk voor alle inwoners, bedrijven en maatschappelijke partners.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.