gastdames heren landstede welzijn dalfsen

Deze ochtend heeft een inloopkarakter. Mensen kunnen de krant komen lezen, een potje biljarten of zomaar een kopje koffie komen drinken en een praatje maken. Ook wordt er op woensdagochtend in de soos gebridged door 8 – 12 personen. Daarnaast is in de Wim Heerinkzaal, van de Trefkoele+, de Nieuwsgroep actief. De mensen van de Nieuwsgroep bespreken het landelijke en plaatselijke nieuws n.a.v. hetgeen in de kranten staat.

Om deze deelnemers en bezoekers, op de woensdagochtend, op tijd te kunnen voorzien van een kopje koffie zijn ze op zoek naar vrijwilligers die dit, als gastdame of heer dit op zich willen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.