Home / archiefcentraal / frustrerende middag voor asc62

frustrerende middag voor asc62

ASC’62 ging vanmiddag op bezoek bij ZAC in Zwolle, de nummer tien van de ranglijst in de zaterdag 2e klasse H. ASC’62 stond zelf voorafgaand aan het duel vanmiddag op de zesde plek en het verschil tussen beide ploegen was zeven punten. De wedstrijd liep echter uit op een frustrerend duel voor ASC’62, dat het duel eigenlijk al in de eerste helft verloor.

ASC’62 begon goed en kreeg binnen een paar minuten al een levensgrote kans in de persoon van Matthijs van Gelder maar de aanvaller van de Dalfsenaren scoorde niet. Vervolgens dacht ASC’62 na acht minuten spelen een strafschop te krijgen toen Rick van Faassen in het vijandelijke strafschopgebied onderuit gehaald leek te worden. De scheidsrechter, die er vlakbij stond, besliste echter anders en gaf Van Faassen geel voor een schwalbe.

Na de sterke openingsfase van ASC’62 liepen de bezoekers vervolgens tegen twee tegendoelpunten aan. Twee keer counterde ZAC door de defensie van ASC’62 en twee keer was het raak. Door doelpunten van Lex Heimerikx en Joey Groen stond het daardoor 2-0 na 25 minuten spelen. Tot overmaat van ramp eindigde ASC’62 de eerste helft ook nog met tien man. Waldo van Bruchem had al geel op zak en moest op slag van rust lijdzaam toezien toen hij wel erg zwaar bestraft werd met zijn tweede gele kaart.

De wedstrijd was toen zo goed als gespeeld, zeker toen ZAC er kort na rust meteen 3-0 van maakte. Weer sloeg de thuisploeg toe vanuit de omschakeling en schoot Lex Heimerikx in de 47e minuut zijn tweede van de middag binnen: 3-0. Joost Ottens zorgde vervolgens in de 67e minuut voor de 4-0 eindstand.

Een geflatteerde middag voor ASC’62 waarin het de Dalfsenaren in alle opzichten niet mee zat. Volgende week treft ASC’62 het team dat zich één plek onder hen bevindt op de ranglijst: VV Hellendoorn. Op het eigen sportpark Gerner wordt dan om 14:30u afgetrapt.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.