dommerdieck sluit zaalkorfbalcompetitie af

In de basis speelde Femke Rijkeboer in de plaats van haar zus Nienke. Maar nu begon d’Ommerdieck met een flitsend begin. Na drie minuten stond er 2-0 op de klok. Maar TFS verzilverde een strafworp en kwam daarna gelijk 2-2 en kwam op voorsprong 2-3. D’Ommerdieck wist door zuiver te schieten gelijk te komen en ook op voorsprong te komen. 4-3. Na 4-4 en 5-5 werden er goede aanvallen opgezet en met negen minuten nog te spelen was de stand 8-5. TFS bleef goed doorgaan en de ruststand was weer gelijk 8-8.

Na rust ging TFS voortvarend van start en zorgde voor de stand 8-10. D’Ommerdieck bleef goed doorgaan om deze achterstand weg te werken, kwam wel in de buurt 9-10 en 11-12, maar kon de gelijkmaker niet maken. Na 12-13 en 13-14 was het TFS die de tweepuntenmarge in stand hield. In de laatste minuut bracht Martin Alteveer de stand op 14-15, maar TFS had het laatste woord. De eindstand was 14-16. D’Ommerdieck eindigt op de zesde plaats met 7 punten uit 12 wedstrijden.

De veldcompetitie begint eind maart weer.

Doelpuntenmakers : Martin Alteveer 5x, Jasper Batterink 4x, Miranda Huzen 2x, Femke Rijkeboer , Gerja Eijkenaar en Stefan van Veldhuizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.