Home / archiefcentraal / diamanthandel behaald topwaardering

diamanthandel behaald topwaardering

Een aantal vrijwilligers, onder aanvoering van Gerrit Bakker en Henk Dijk, is hier dagelijks mee bezig. Recent werd de Diamanthal opnieuw aan een keuring onderworpen. De keurmeester was bijzonder tevreden over de veiligheidsaspecten en de netheid van de hallen en het omliggende terrein. Volgens haar steekt de Diamanthal op deze aspecten met kop en schouder uit boven alle andere hippische accommodaties in wijde omgeving. Voor de vrijwilligers en het bestuur een compliment waard.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.