Home / / de tweede ronde start in oude albert heijn pand ommen

de tweede ronde start in oude albert heijn pand ommen

“Al jaren liep ik met de wens eens voor mezelf te starten”, vertelt Jonny. “Maar omdat we kinderen hebben en allebei een baan, kwam het er eigenlijk nooit van. Tot nu.”

Twee maanden lang werd er gezwoegd in het pand. Alle oude stellingen werden eruit gehaald, een deel van de oorspronkelijke winkel werd afgetimmerd en de winkel werd weer opnieuw ingericht met nieuwe stellingen die ondertussen bomvol staan met tweedehands spullen. “Je kunt het zo gek niet bedenken of we verkopen het”, geeft Sharon aan. “Witgoed, kleding, boeken, cd’s en platen, meubels, tapijt, speelgoed en fietsen. En alles in perfecte staat en klaar voor de tweede ronde.”

Ophalen
“Wij zijn een winkel waar je met een kleine portemonnee perfect kunt slagen. Mensen kunnen tijdens openingstijden bij ons hun gebruikte, overbodige spullen komen brengen die echt een tweede ronde verdienen en waar mensen met een kleiner budget nog veel plezier aan kunnen beleven. Ook bieden wij de mogelijkheid tot gratis ophalen van artikelen als de aanbieder niet de mogelijkheid heeft het naar ons toe te komen brengen. Dat maakt ons uniek”, aldus het trotse stel.

Vanaf 6 februari staat de koffie en de thee klaar en is iedereen van harte welkom om spullen in te komen leveren en even rond te komen snuffelen. Voor meer info: www.kringloopdetweederonde.nl / FB: Kringloop de tweede ronde of bel: 06-23255099.

Lees ook

Schaakvereniging Het Zwarte Paard start het nieuwe seizoen

OMMEN – Ook de schaakvereniging Het Zwarte Paard in Ommen is weer begonnen met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.