Home / / de stoomfabriek nieuwe naam theater waterfront

de stoomfabriek nieuwe naam theater waterfront

De studenten van het Cibap uit Zwolle gaan de komende tien weken aan de slag om een logo, huisstijl en andere zaken vorm te geven. Dit zal allemaal gebruikt worden voor de promotie van het theater. Burgemeester Han Noten startte de bijeenkomst met een boeiende pitch over de geschiedenis van de cichoreifabriek om aansluitend de studenten te informeren over de doelstelling van het theater. De studenten hebben een rondleiding gekregen bij de bouw welke al gestart is. Noten verwacht dat de eerste voorstelling in januari 2017 gegeven kan worden in het theater. “Achter de schermen zijn we druk bezig met de programmering van dit prachtige theater”, aldus Noten. De eerste optredens zullen uniek worden en de namen worden binnenkort bekend gemaakt.

De start naar een volwaardig theater vind nu plaats onder de regie van de gemeente Dalfsen, maar dit wordt binnenkort afgestoten. Het theater moet gedragen worden door de inwoners van Dalfsen. Om die reden wordt er een stichting opgericht welke verantwoordelijk wordt voor het nieuwe theater de Stoomfabriek.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.