de bevers onderuit tegen scylla

De eerste set stonden de Bevers al snel achter, de passes kwamen niet goed aan en er werd niet gescoord vanaf de kant van De Bevers. Later in de set herstelden de Bevers zich goed maar Scylla speelde met een hoge servedruk waardoor de Bevers de servepass niet op orde kregen. Deze set verloren de Bevers met 25-22. Ook in de tweede set stonden de Bevers steeds achter, dit konden de Bevers niet meer herstellen. 25-15 voor Scylla. De Bevers maakten veel fouten en ook de blokkering was niet op orde.

In de derde set konden de Bevers steeds meekomen maar op het einde van de set lieten de Bevers dit liggen. 25-19 verloren. Toen de laatste set, de Bevers wilden niet zonder een punt weer terug naar Lemelerveld. Het ging de gehele set gelijk op, op de stand 23-23 konden de Bevers het afmaken en wonnen ze deze set.

De komende twee weken zullen de Bevers weer hard gaan trainen, met name op de blokkering en de pass. Op 5 maart om 19.00 spelen de Bevers in Lemelerveld tegen Forza Hoogland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.