Home / archiefcentraal / dalfsen en ovc21 in evenwicht

dalfsen en ovc21 in evenwicht

Jeroen Kamphuis opende in de achttiende minuut de score voor Dalfsen. Kamphuis schoot vanaf randje zestien met links strak in de verre hoek. Nog voor rust in de 40e minuut stond het alweer gelijk. Stefan Herbrink maakte het doelpunt namens OVC’21.

In de tweede helft kwam Dalfsen weer op voorsprong. In de 54e minuut ging Remco Hultink alleen op de keeper af en hij rondde beheerst af in de verre hoek. Na de 2-1 kreeg Dalfsen nog diverse kansen op de 3-1. Voor OVC’21 werd het in de 87e minuut nog erger. De ploeg van trainer Nico Kats kreeg een rode kaart te verwerken. Toch scoorde OVC’21 in de 90e minuut de gelijkmaker. Kay van het Zand was de doelpuntenmaker voor OVC’21. In de blessuretijd hadden zowel Dalfsen als OVC’21 nog een grote kans op de drie punten. Dalfsen schoot op de paal en OVC’21 miste een op een met de keeper van Dalfsen.

Door het gelijke spel staat Dalfsen nu op een plek vier met 28 punten. OVC’21 blijft staan op een twaalfde plek met nu 17 punten. Op 6 maart gaat Dalfsen op bezoek bij FC RDC. Voor OVC’21 staat een thuiswedstrijd op het programma tegen Haarle.

Foto’s: Johan Bokma.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.