clinics voor jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi

Op 25 februari komt Dolf Nijbroek, docent van het KNKV, (de korfbalbond) de kinderen op een speelse wijze het korfballen leren. Hij wordt daarin bijgestaan door het beweegteam van Landstede en de sportklas van het Agnieten College. Ook de leden van d’Ommerdieck zullen hierbij aanwezig zijn . De tweede clinic is op 10 maart.

Volleybaltoernooi
Op 16 maart is het schoolvolleybaltoernooi en is gymnastiek vakleerkracht Eeke ter Mors aanwezig om de wedstrijden in goede banen te leiden. Het toernooi is van 13.00- 16.00 uur. Om 16.00 komt de wethouder van sport, Maurits von Martels, de prijzen uitreiken. 

Clinics voor dit toernooi zijn op 1 en 9 maart. Aanmelden voor de clinics kan op www.ommenkids.nl, opgave voor het schoolvolleybaltoernooi gaat via de basisscholen (groep 7 en 8).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.