click the message in kulturhus de mozaiek

Click The Message is een bijzondere manier om iemand te bedanken, in het zonnetje te zetten, een hart onder de riem te steken of zomaar een complimentje te geven. Voor iedereen een geluksmoment creëren en een positieve boost de wereld insturen. Hoe fijn is het om iemand een warm gevoel te geven op het juiste moment. Claudette Jacobs, initiatiefneemster, wil graag mensen in beweging krijgen, ze met elkaar verbinden en daarmee de wereld een beetje mooier maken.  

Toegangskaarten zijn te koop in Kulturhus de Mozaïek. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Meer info via info@kulturhuslemelerveld.nl of 0572 370306

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.