Home / archiefcentraal / camera in treincabine filmde ongeluk

camera in treincabine filmde ongeluk

De beelden uit deze camera kunnen behulpzaam zijn bij het onderzoek naar de toedracht. Dat schrijft staatssecretaris Sharon Dijksma (Infrastructuur en Milieu) dinsdag in een brief aan de Tweede Kamer (Zie bijlage). De Inspectie Leefomgeving en Transport van haar ministerie is bij het onderzoek betrokken.

De bestuurder van de hoogwerker wordt door de politie gehoord en zal daarna door de ILT en de OvV worden ondervraagd. Ook zullen passagiers worden gehoord. Bij het onderzoek zal de Automatische ritregistratie (ARR) worden onderzocht. Aan de hand daarvan moet er duidelijkheid komen over de snelheid van de trein op het moment van de aanrijding.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.