camera in treincabine filmde ongeluk

De beelden uit deze camera kunnen behulpzaam zijn bij het onderzoek naar de toedracht. Dat schrijft staatssecretaris Sharon Dijksma (Infrastructuur en Milieu) dinsdag in een brief aan de Tweede Kamer (Zie bijlage). De Inspectie Leefomgeving en Transport van haar ministerie is bij het onderzoek betrokken.

De bestuurder van de hoogwerker wordt door de politie gehoord en zal daarna door de ILT en de OvV worden ondervraagd. Ook zullen passagiers worden gehoord. Bij het onderzoek zal de Automatische ritregistratie (ARR) worden onderzocht. Aan de hand daarvan moet er duidelijkheid komen over de snelheid van de trein op het moment van de aanrijding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.