Home / Ankum / breng snoeihout naar paasvuur ankum

breng snoeihout naar paasvuur ankum

Voor het brengen van snoeihout hebben zij een aantal dagen vastgesteld. Alleen snoeihout. Ander materiaal en/of boomwortels worden geweigerd. Je kunt op de vier voorafgaande zaterdagen snoeihout komen brengen: zaterdag 5 maart, zaterdag 12 maart, zaterdag 19 maart en zaterdag 26 april tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

Op het terrein staat een bus waarin je een donatie kan deponeren. De opbrengst wordt dit jaar besteed aan het Jeugdsportfonds Dalfsen. Het Jeugdsportfonds Dalfsen creëert sportkansen voor kinderen van 4 jaar tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds Dalfsen de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.