boerin ina leest voor op kinderopvang en peuterspeelzaal in ommen

In ‘We hebben er een geitje bij!’ is op de kinderboerderij een nieuwe bewoner geboren. Voor Mik het babygeitje heeft gevonden, gaat hij langs alle andere kinderboerderijdieren.

Boerin Ina Roke van Roke’s erf uit Arien was uitgenodigd om aan de peuters het verhaal te komen voorlezen. Boerin Ina kwam in een overall en een mand met boerderijproducten op de peuterspeelzaal. De peuters zaten klaar in de kring, benieuwd wat er stond te gebeuren. Samen met de peuters werd bekeken wat er in de mand zat en uiteraard werd er voorgelezen. De peuters vonden het een leuk en herkenbaar verhaal. Kortom, een geslaagde ochtend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.