Home / archiefcentraal / besluit rechterensedijk passeerstroken aan noordzijde

besluit rechterensedijk passeerstroken aan noordzijde

De raadsdiscussie duurde maandagavond niet lang. Iedereen, behalve de VVD en de PvdA, stemde voor het plan om zes passeerstroken aan de noordzijde aan te leggen. Hierdoor hoeven er geen bomen gekapt te worden. De VVD en de PvdA zijn niet tegen het plan, maar hadden liever gezien dat aan beide kanten van de weg passeerstroken worden aangelegd. 

PvdA, D66 en VVD wilden eerder het liefst aan beide zijden van de weg passeerstroken zodat het verkeer in beide richtingen kan uitwijken. Ook de VVN Dalfsen adviseerde dit. Maar de meerderheid van de Raad was voorstander van de noordvariant, die 93.000 euro kost.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.