Home / archiefcentraal / berging start dinsdagavond trein woensdag weg

berging start dinsdagavond trein woensdag weg

De berging van de gekantelde treintoestellen bij Dalfsen begint dinsdagavond. Een woordvoerder van ProRail laat weten dat de treinstellen woensdag in de loop van de dag vermoedelijk weg zijn. De rampplek is inmiddels vrijgegeven door het onderzoeksteam.

De berging gaat heel de nacht door tot alles weg is. Zodra de treinstellen weg zijn, begint het herstel van het spoor. Dat duurt vermoedelijk enkele dagen. De treinstellen blijven onderdeel van het onderzoek en worden daarom afgevoerd naar een plaats waar ze verder kunnen worden onderzocht.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.