Home / archiefcentraal / benefietdiner in trefkoele dalfsen voor roparun

Roparun Team Run2Day Zwolle organiseert 6 maart een benefietdiner in de Trefkoele+ in Dalfsen. Het team zal die dag zelf in de keuken staan en een heerlijk, vers drie gangen diner bereiden. Het menu bestaat uit een Zwolse Mosterdsoep, thuis gemarineerde kipsaté met friet en een gemengde salade en als dessert een overheerlijke Captains Tiramisu. Het menu kost €17,50 euro en voor de kinderen is er die avond een speciaal kindermenu voor €10 (menuprijzen zijn excl. drankjes). De avond zal muzikaal omlijst worden door het duo Acoustique en tot slot zal er een verloting plaatsvinden met mooie prijzen. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel staat het team zelf in de (spoel)keuken en de bediening. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze gezellige avond waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan het goede doel. Reserveren kan via roparunteamrun2dayzwolle@gmail.com.

benefietdiner in trefkoele dalfsen voor roparun

Benefiet/Netwerkavond met veiling
Op 18 maart organiseert het team in samenwerking met de Golftuin Zwolle een gezellige netwerkavond met een veiling. Het team heeft hiervoor prachtige prijzen beschikbaar gesteld gekregen, waaronder twee schilderijen, een sauna arrangement, een live cooking arrangement van v.d. Valk Zwolle, een prijzen pakket van G-star Zwolle en nog veel meer. De deuren gaan op 18 maart open om 20.00 uur en iedereen die het leuk vindt om te netwerken met ondernemers uit de regio is van harte welkom. Meer informatie over deze interessante avond binnenkort op www.teamrun2dayzwolle.nl en via https://www.facebook.com/roparunteamrun2dayzwolle/.

Roparun
Team Run2Day Zwolle zal van 14-16 mei deelnemen aan de 25ste editie van de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, waarbij geld wordt ingezameld voor mensen met Kanker. Dit vanuit het motto om leven toe te voegen aan de dagen, daar waar geen dagen meer zijn toe te voegen aan het leven. Het geld komt volledig ten goede aan mensen met kanker en hun naasten om het leven voor zover dat mogelijk is wat te veraangenamen. In 2015 heeft bijv. het Hospice Zwolle 200.000 euro ontvangen van Stichting Roparun en onlangs heeft het Isala Ziekenhuis in Zwolle een donatie van 11.000 euro in ontvangst mogen nemen. Dit alles mede dankzij de deelname van de vele teams, waaronder Run2Day Zwolle.

Voor meer informatie over het team en om eventueel een donatie te doen; www.teamrun2dayzwolle.nl. Het team is nog steeds op zoek naar sponsoren die hen willen ondersteunen, zowel door middel van een financiële bijdrage als ook in het beschikbaar stellen van materiaal ten behoeve van de deelname.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.