Home / archiefcentraal / balkbrug ook niet opgewassen tegen haarle

balkbrug ook niet opgewassen tegen haarle

Balkbrug speelde met veel spelers achter de bal. Tegenstander Haarle had het daar in het begin van de wedstrijd moeite mee. Toch escaleerde Balkbrug in de 30e minuut. Erik Westendorp van Haarle scoorde de 1-0 met een kopbal.

Net na de rust verdubbelde Kay Verhoef de score voor Haarle. Na een uur spelen kreeg Haarle een strafschop. Erik Westendorp werd onderuit gehaald in het strafschopgebied. Westendorp ging zelf achter de bal staan en scoorde zo zijn 100ste doelpunt voor Haarle.

Balkbrug blijft laatste met maar een punt uit veertien wedstrijden. Volgende week zondag wacht een zware uitwedstrijd voor Balkbrug SC. De ploeg van trainer Bram Beverwijk gaat dan op bezoek bij de koploper SV Zwolle.

Lees ook

SV Dalfsen en trainer Jacob Grooten eens over nieuw langdurig contract

DALFSEN – Jacob Grooten blijft de komende jaren als hoofdtrainer verbonden aan SV Dalfsen. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.