Home / / automobilist rijdt scholiere in ommen omver

automobilist rijdt scholiere in ommen omver

Een automobilist heeft woensdagochtend een meisje van haar fiets gereden. Door de klap raakte het meisje twee voortanden kwijt. De auto was na het ongeval in geen velden of wegen te bekennen. Met het meisje gaat het inmiddels goed.

De scholiere kwam vanaf de Haarsweg en fietste richting het Vechtdal College. Daar kwam een auto haar tegemoet die afsloeg naar de Slagenkampweg. Het voorwiel van de fiets werd geraakt en een val kon niet meer worden voorkomen. Eenmaal overeind gekomen bleek het meisje zo hard te zijn gevallen dat haar voortanden eruit zijn geknald.

Of de automobilist iets heeft gemerkt is niet duidelijk. Als iemand iets heeft gezien zou haar vader (Bert Kottier) het graag willen weten. De plek van het ongeluk is in de bijstaande afbeelding rood omcirkeld. 

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.