andries lindeboom nieuwe trainer v v hoonhorst

Andries Lindeboom: “Ik ben zeer blij met de kans die ik bij Hoonhorst 1 krijg. Ik zie het als een uitdaging om trainer te worden van dit jonge team met veel nieuwe gezichten, vooral in de vierde klasse. Mijn doel is om een team te vormen waarbij de winnaresmentaliteit als basis aanwezig is, en waarbij we veelal vooruit (aanvallend) durven te voetballen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen de selectie, de overige teams, de trainers en het bestuur. Ik zie er naar uit om volgend seizoen te beginnen”.

Luc Diepman, voorzitter VVH: “Met Andries Lindeboom halen we voor komend seizoen een jonge, sympathieke en enthousiaste trainer in huis, die prima bij de cultuur en ambities van onze vereniging past. Voor Andries is het een mooie uitdaging om voor het eerst het trainerschap van een eerste selectie aan te gaan. Het bestuur van VV Hoonhorst wenst Andries veel succes.”

Andries is vijf jaar geleden gestopt met zijn actieve voetbalcarrière bij S.V. Dalfsen, Hier was hij van zijn 17e tot zijn 28e speler in het eerste elftal gespeeld en was jaren lang de aanvoerder. Na zijn actieve voetbalcarrière is Andries vijf jaar lang trainer geweest van het tweede elftal van S.V. Dalfsen. Met dit team behaalde Andries mooie resultaten. Promotie in het eerste jaar naar de derde klasse en twee keer de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse. In die tijd behaalde Andries zijn trainersdiploma en was, door omstandigheden, meermalen de coach van het eerste elftal. De functie van hoofdcoach van Hoonhorst 1 is voor Andries een goede mogelijkheid om zich als trainer verder te ontwikkelen.

Van het huidige eerste elftal stoppen volgend seizoen een aantal vaste basiskrachten. De consequentie is dat er gebouwd moet worden aan een nieuw team. De vereiste aanvulling zal met name uit de jeugd moeten komen. V.V. Hoonhorst ziet in Andries een trainer die kan bouwen aan dit nieuwe team. Andries is jong, enthousiast, gedreven en organisatorisch sterk. Een trainer die de groep goed aanvoelt en zijn fanatisme kan overbrengen op de spelersgroep. Bestuur, spelersgroep en Andries hebben het vertrouwen in elkaar uitgesproken en hebben een goed gevoel bij de samenwerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.