afzien op multimate sukerbiet trialrun

De nieuwe afstand, 11 km, had 86 deelnemers en de 25 km had 177 deelnemers. De start was wederom bij Streekrestaurant de Vechtdalkok in Dalmsholte zodat de deelnemers vrijwel direct op de Lemelerberg waren.

De route ging over de hele Lemelerberg, waarbij de 25km deelnemers tot drie keer toe van verschillenden kanten het hoogste punt moesten trotseren. Onderweg waren overal de vrijwilligers en leden van Team Sukerbiet aanwezig voor het begeleiden en het aanmoedigen van de deelnemers.

Alhoewel het de laatste dagen vrij veel geregend had, was het volgens de deelnemers best zwaar maar nog wel te doen. Het weer was hen deze dag redelijk goed gezind en die paar regendruppels konden de meeste deelnemers niet deren. Voor de meerderheid ging het dan ook niet om het neerzetten van de snelste tijd, maar om het volbrengen van de afstand en het genieten van het parcours op de Lemelerberg.

Doordat elke deelnemer was voorzien van een startnummer met chip voor de tijdregistratie zijn deze wel bijgehouden. De snelste tijd bij de heren op de 11 km werd neergezet Marcel Kleizen uit Zwolle in een tijd van 40:58 en bij de dames door Esther Eisen met 55:43, eveneens uit Zwolle. Op de 25 km was Erwin Akkerman uit Meppel met 1:35:48 de snelste en bleef daarmee Jeroen Machielsen en Erben Wennemars voor. Nancy Gerritsen uit Holten was met 2:03:45 de snelste dame, met op de tweede plaats Henrieke Krommendijk.

Ook de opbrengst van dit evenement komt ten goede aan de goede doelen van Team Sukerbiet van dit jaar: het Ronald Mc Donald Kinderfonds en KWF Kankerbestrijding. De volledige uitslag en de foto’s zijn terug te vinden op www.teamsukerbiet.nl

Johan Wolff maakte weer een prachtige fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.