57 jaar zomeravondvolleybal in dalfsen

Er zijn teams die al langer dan 15 of 20 jaar mee doen, het bewijs van wat het toernooi in de loop der jaren teweeg heeft gebracht. Dit jaar zelfs twee 40 jarige jubilarissen te weten Gooi & Smijtwerk en ’t Overschot. The Young Ones staat voor het 30e jaar op de deelnemerslijst.

Aan het toernooi nemen vrienden en stratenteams deel, maar ook steeds meer bedrijven ontdekken dat het zomeravondvolleybaltoernooi de onderlinge band tussen de collega’s en het contact met collega’s van andere bedrijven enorm versterkt. Je leert elkaar op een andere manier kennen en dat versterkt weer de band met het bedrijf en met elkaar. Afgelopen jaar deden met veel enthousiasme Morrenhof-Jansen en Foreco en het Molleybalteam van Mol Diervoeders mee.

De 42 teams en bedrijven die in 2014 en 2015 hebben meegedaan krijgen eind februari weer een uitnodiging voor deelname, maar ook nieuwe teams zijn natuurlijk van harte welkom bij DALVO in de nieuwe Trefkoele+ .

De speeldata zijn: dinsdag 17 mei tot en met vrijdag 27 mei. Op vrijdag zijn de altijd weer spectaculaire finalewedstrijden.

Zet deze data alvast in jouw agenda, dan weet je zeker dat je er bij kunt zijn, want dit volleybalfeest mag je niet missen. Een team opgeven kan vanaf nu bij Jan de Weerd, Bj.deweerd@ziggo.nl en Jelly Boerdijk, J.s.boerdijk@ziggo.nl.